Logo

Hogyan spórolj időt, miközben rendezvényt szervezel?

Hogyan spórolj időt miközben rendezvényt szervezel

A versenyszférában dolgozol és annyi a munkád, hogy a hétvégéket is lazán kitöltöd vele, és még akkor sem biztos, hogy a végére jutsz?

Tele vagy ambíciókkal és bizonyítási vággyal, ezért szeretnéd elvállalni a cégen belüli rendezvények szervezését? Vagy egyszerűen csak a munkaköröd része, és nincs választásod? Arról álmodsz, hogy egy sikeres rendezvény után kollégáid és főnökeid elismerő pillantásokkal jutalmaznak az irodában? Ugyanakkor a félsz is benned van, mi lesz, ha rendes munkádra a plusz feladatok mellett még kevesebb idő jut? Aggódsz, hogyan tudsz majd elszámolni a munkaidőddel a főnöködnél? És mit fog szólni a családod, ha már csak enni jársz haza, mert a cégnél már arra sincs időd, pedig szinte már bent alszol? Előtted van a kép, hogy a barátaid nélküled mennek a nyári szabadságra, és naphosszat koktéloznak, míg te leadandókat gyártasz? Hogy esténként a vacsora mellett is csörögni fog a telefonod, mert megoldásra vár egy a rendezvényszervezés során nem várt probléma? Mégiscsak meg kellett volna nézned a legjobb rendezvényszervező cégek listáját, és ragaszkodnod ahhoz, hogy a vezetőd felkérjen egyet a teljes körű rendezvényszervezéshez?

Bátran kérj külsős támogatást! Segítünk egyensúlyban tartani az életed a rendezvényszervezés teljes folyamata során, hogy mindenre annyi időd jusson, amennyit szeretnél.

Bármennyire bonyolult céges rendezvényt szervezel, mi mindössze heti egy megbeszélést szeretnénk tőled. Ezt az alkalmat is hatékonyan töltjük, az idő nekünk is fontos. Előre összeszedett kérdésekkel és válaszokkal jövünk, nem ott fogjuk kitalálni, miről akarunk beszélni. Heti egy megbeszélés. Ezen felül nincs több dolgod, koncentrálj a céges munkádra.

Nem kell kreatív ötletek sorát gyártanod a főnökeidnek, nem kell a megfelelő alvállalkozók és rendezvényhelyszínek után kutatnod, napi két órát töltened netes keresésekkel, folyamatosan egyeztetned a beszállítókkal, nem kell tapasztalat nélkül magadtól rájönni az összes rendezvényes buktatóra, nem kell percekre lebontott technikai forgatókönyvet írnod. Mindezt felejtsd el, hiszen nem is ez a szakmád. Minden rendezvényszervezéssel kapcsolatos munkát bízz ránk, hogy azzal foglalkozhass, amiben a legjobb vagy, és amiért a fizetésedet kapod.

A legjobb az egészben az, hogy te fogod learatni a babérokat.

Minden anyagot, amit letisztázva kell leadnod a főnöködnek, magyarázatokkal kapsz meg tőlünk, és még át is beszéljük veled. Neked csak tovább kell küldened az elkészült feladatot. Ugye milyen egyszerű? Az idő neked is pénz, spórolj vele, hívj minket!

Szerző: Krisztián

rendezvenyszervezes budapesten, best event organization company

© 2024 | All rights reserved by Reflow Events Kft. | budapesti rendezvényszervező cég

Nem harapunk.
De tényleg.